avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dilema !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dilema !

Dilema !
Buna ziua,
O cerere de chemare in judecata, denumita "Cerere succesiune testamentara" inaintata judecatoriei.
Taxa judiciara platita .
Apoi, s-a facut o cerere pentru calificarea "Cererii succesiune testamentara" în "Cerere pentru predarea legatului:.
Instanta a dispus o noua taxa judiciara pentru cererea de recalificare.
S-ar putea face o cerere de reexaminare, prin care sa se arate ca, de fapt, ar fi vorba de una si aceeasi actiune , astfel sa fie exonerata de la plata taxei a doua ?
Ce articole de lege ar fi aplicabile ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gelu222 , utilizator 08:16, 30 Septembrie 2024
Da se poate cere reexaminarea stabilirii taxei, cu conditia sa respectati termenul legal.
Va multumesc !

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Da se poate cere reexaminarea stabilirii taxei, cu conditia sa respectati termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar eronata in minus seldom seldom Buna ziua, Azi mi-a venit o comunicare ca trebuie sa achit taxa judiciara de timbru 0 si am drept de contestatie in 3 zile, sub sanctiunea anularii ... (vezi toată discuția)
Model formulare apel ContSters287513 ContSters287513 Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare proces verba auto respinsa - cum predau permisul hordymulberry hordymulberry Am contestat proces-verbal auto. Mi s-a sa aduc completari pe cine inteleg sa aduc in judecata. Am dus completarile si mi s-a respins cererea. nu am trecut ... (vezi toată discuția)