avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, la recalcularea pensiei , conform noii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, la recalcularea pensiei , conform noii legi, se acorda ...

Buna ziua, la recalcularea pensiei , conform noii legi, se acorda punctajul de 0,25 pentru cei 5 ani din facultate ( stagiu asimilat) ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 09:58, 30 Septembrie 2024
Se acorda doar daca nu s-au acordat deja la iesirea la pensie . Daca vorbiti de recalculare , presupun ca sunteti deja pensionara si le-ati primit , sunt prinse in punctajul dvs. total . Si legislatia anterioara acorda puncte pentru perioada studiilor superioare absolvite la zi , cu conditiile sa fie absolvite cu diploma si sa nu fi lucrat in acea perioada .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie pt. limita de varsta Haimi Haimi Va salut. Am o intrebare legata de recalcularea pensiei privind perioada de 5 ani asimilata studiilor superioare, care a tot fost amanata, ultimul termen ... (vezi toată discuția)
La recalcularea pensiei din 2024 trebuia tinut cont de anii de facultate? ... cafeluta cafeluta la recalcularea pensiei din 2024 trebuia tinut de anii de facultate? Adica 81 x 5? (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate Adrianabogdan Adrianabogdan Am pensie de invaliditate gradul II din anul 2014, iar anul acesta am absolvit Facultatea de psihologie cursuri de zi. Se mareste pensia de invaliditate si se ... (vezi toată discuția)