avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua, doresc să achiziționez un teren ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua, doresc să achiziționez un teren extravilan pe care ...

Bună ziua, doresc să achiziționez un teren extravilan pe care se află o anexă gospodărească cu autorizație de construcție, proces verbal de predare ,plan de arhitectură,cum aș putea obține o adresă pe locul respectiv, menționez că terenul se află în zona industriala a orașului, anexa fiind transformată în spațiu locativ ce probleme aș putea avea în viitor sau la achiziționare, la ce ar trebui să fiu atent, vă mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
Florin Mihaesc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Mihaesc , utilizator 15:52, 1 Octombrie 2024
Adresele poștale se atribuie imobilelor unde există activitate umană continuă la momentul solicitării. Exemple: locuințe, instituții, sedii sau puncte de lucru ale firmelor. Cum adresele sunt atribuite de primării, nu strică să întrebați acolo
Anexa fiind transformată în spațiu locativ ce probleme aș putea avea în viitor sau la achiziționare, la ce ar trebui să fiu atent, mulțumesc
Sa fie intabulată, firește. Drumul ce mărginește proprietatea ar trebui să aibă nume. Mi-a scăpat "spațiul locativ", scuze. Denumirea oficială este "imobil cu destinație locuință".
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator
Mulțumesc

adriandimitriu a scris:

Sa fie intabulată, firește. Drumul ce mărginește proprietatea ar trebui să aibă nume. Mi-a scăpat "spațiul locativ", scuze. Denumirea oficială este "imobil cu destinație locuință".

Bună ziua, proprietate este intabulată, există extras CF,nr de cadastru,Nr topografic, la adresă fiind menționat judetul, se poate "transforma" anexa gospodărească în imobil cu destinație locuință , mulțumesc

adriandimitriu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa extravilan si intabulare cu pozitionare incerta cristinafv cristinafv Buna ziua, am cautat raspuns intrebarii mele si in cadrul unor societati si institutii specializate in domeniu, insa nu m-am lamurit, din aceasta cauza va cer ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba destinația unei construcții din anexă gospodărească în atelier auto? buciuman buciuman De ce acte am nevoie pentru a face schimbarea de destinatie dintr-o anexa gospodareasca intr-un ateler auto? (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie constructie roller1812 roller1812 Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren de la proprietarul sau. Acesta detine 12 ari intravilan cu 2 constructii pe el: o casa de locuit si o anexa (bucatarie ... (vezi toată discuția)