avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua !Am avut o datorie din anul 2013 acum îmi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua !Am avut o datorie din anul 2013 acum îmi vine o poprire ...

Buna ziua !Am avut o datorie din anul 2013 acum îmi vine o poprire de 4000 lei după cît timp se prescrie de atunci sunt 11 ani
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:55, 30 Septembrie 2024
e prescris deja, dar trebuie sa contestati in termen de 15 zile de cand ati aflat de poprire, altfel, sunteti bun de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare mishule mishule Buna ziua.Azi am aflat ca se poate prescrie datoria la banca,daca timp de 3 ani nu am platit si nici nu s-a inaintat executarea silita.Problema este ca eu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat si daca da ce risc ? Dorky Dorky La finele anului 2012 am contractat un telefon cu abonament in valoare de 12€ pe o durata de 12 luni de la o societate afiliata Orange Romania. La ... (vezi toată discuția)