avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajustarea la inflatie valoare contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajustarea la inflatie valoare contract de inchiriere

buna ziua,
din 2021 am un contract de inchiriere al unui spatiu, persoana fizica catre persoana juridica.
acum doresc sa prelungesc contractul pe 10 ani, dar vreau sa introduc in actul aditional actualizarea sumei la rata inflatiei.
ma puteti ajuta va rog cu un model de act aditional ?
multumesc

Alte discuții în legătură

Prelungire contract de comodat Alina24ph Alina24ph Buna ziua! Va cer ajutorul in urmatoarea problema: Am un cabinet medical. Spatiul este al primariei, Acum 5 ani am incheiat contract de comodat cu primaria. ... (vezi toată discuția)
Pimaria decide cresterea chiriei pentru spatiu inchiriat unui srl. e legal? ncris78 ncris78 O societate comerciala functioneaza intr-un spatiu, in baza unui contract de inchiriere cu durata de 5 ani, care se poate prelungi. Cuantumul chiriei stabilita ... (vezi toată discuția)
indexare redeventa adinutza.2008 adinutza.2008 Buna, vreau sa stiu daca redeventa poate fi actualizata cu rata inflatiei. Avem un contract de concesionare a unui teren si cealalta parte contractanta (o ... (vezi toată discuția)