avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am avut un contact de nevoi speciale, am plătit timp ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am avut un contact de nevoi speciale, am plătit timp de trei ...

Am avut un contact de nevoi speciale am plătit timp de trei ani și am pierdut locul de muncă neputând să mai plătesc în 2014 a fost preluat de recuperatori Kruk fiind anul de scadență ma contactat o doamnă spunandu-mi că este de la sănătate și trebuie să îmi înmâneze un plic eu nefiind în România mi-a cerut emailul spunând că îmi trimite prin email despre ce este vorba.Cand am văzut emailul aceste zile era de la Kruk cu oferta de a plăti online rate... Întrebarea mea este ce trebuie să fac??? Îmi pot bloca contul de aici?As dori să pot rezolva această problma
Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale am plătit timp de trei ani rata dar din ... Wanda's Wanda's Credit nevoi personale am plătit timp de trei ani rata dar din păcate am pierdut locul de muncă și nu am mai putut plăti fiind preluat de recuperatori ... (vezi toată discuția)
Executare silita catalinabaltag catalinabaltag Am luat un credit de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj de la Cec in noiembrie 2011 in valoare de 20400lei.Am platit ratele o perioada apoi nu am ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie raiffeisen bank/kruk romania cami_vox cami_vox Buna ziua In anul 2010 am solicitat Raiffeisen Bank un descoperit de cont, pe care ulterior nu l-am mai putut achita inapoi. La sfarsitul lunii Februarie ... (vezi toată discuția)