avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Doresc să discut în privat, pe mail sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Doresc să discut în privat, pe mail sau Whatsapp ...

Bună ziua. Doresc să discut în privat, pe mail sau Whatsapp cu un avocat specializat pe partea de moșteniri și succesiuni.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:16, 2 Octombrie 2024
Buna ziua

Cititi aici modalitatea de intra in legatura cu un consultant:

www.avocatnet.ro/Despre-cons...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti pune intrebari aici sau alegeti dvs. un avocat din lista de consultanti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți alege pe oricine doriți dvs din zecile de av activi dar va trebui sa achitați contravaloarea unèi consultații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat, cum îl aleg? bună ziua, am nevoie de ... btraian btraian Am nevoie de un avocat, cum îl aleg? Bună ziua, am nevoie de un avocat și nu știu cum îl aleg de aici. Cum îl abordez? Cum se poate discuta, doar la ... (vezi toată discuția)
Avocat bucuresti specializat asociatii proprietari VictorArditti VictorArditti Buna seara, Caut un avocat specializat in legislatia asociatiilor de proprietari si cu spete castigate. Bucuresti. (vezi toată discuția)
Am făcut reclamație la itm și am primit următoarele documente de la firma la care am lucrat conduletdaniel97 conduletdaniel97 Am făcut reclamație la ITM și am primit următoarele documente de la firma la care am lucrat pe motivul că nu am fost plătit pentru ultima luna astăzi ... (vezi toată discuția)