avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am fost dat in judecata de sora mea pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am fost dat in judecata de sora mea pentru

Buna ziua, am fost dat in judecata de sora mea pentru "constatarea simulării unui act de vanzare cumparare cu clauza" hotărârea instantei a fost ca respinge cererea, si ca actul de vanzare cumpărare nu este o donatie deghizata, din acest prim dosar ( care a ramas hotărârea defintiva) s-a disjuns iesire din indiviziune, sora mea si a primit partea cuventina acum intrebarea mea este cheltuielile de judecata din primul proces le voi primii eu care am castigat procesul si am demonstrat ca nu este o donatie deghizata? Si o alta intrebare sora mea a solicitat cheltuielile de judecata la iesire din indiviziune e normal ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:27, 2 Octombrie 2024
Nu.conteaza ce a solicitat sora,important este ce anume a hotărât instanta de judecata.In mod normal cheltuielile se compensează..
daca partile solicita cheltuieli de judecata, instanta se pronunta asupra cererilor. daca n-au solicitat, ghinion. instanta nu face presupuneri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat in judecata printr-o actiune de iesire din indiviziune. mihaipav mihaipav Sunt in situatia de a fi chemat in judecata de fratele meu printr-o actiune de iesire din indiviziune pentru un imobil din care el detine cam 84% iar eu cam ... (vezi toată discuția)
Impozit 2% si tva eldeea77 eldeea77 Am o mare nelamurire; am cumparat un teren acum 3 ani cu inca doi prieteni, in parti egale; acum, fiecare dintre noi am vrea sa ne construim cate o casuta ( ca ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de mostenitor Marian Zamfir Marian Zamfir Am obtinut in instanta o hotarare definitiva si inrevocabila prin care sunt declarat unicul mostenitor legal al defunctului meu tata si este anulat ... (vezi toată discuția)