avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dreptul de semnătură al administratorului unui SRL, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dreptul de semnătură al administratorului unui SRL, cod CAEN 7112. Proiectare în construcții

Doresc să înființez un SRL dar am următoarele nelămuriri:
1. Ca si inginer constructor(structurist), am nevoie de vreo atestare suplimentară ca sa imi pot exercita profesia, sa semnez partea de structura din DTAC-uri?
2. Daca sunt administratorul unui SRL având cod CAEN 7112, pot semna partea de structura din DTAC ca si inginer structurist sau trebuie sa fiu angajat al firmei respective?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
Answerme, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot face proiecte de constructii civile pe cod caen 7112? george_fcs george_fcs Buna ziua, Sunt de profesie inginer constructor si doresc sa inffintez o firma de proiectare. Codul CAEN al societatii va fi 7112. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Pot trece activitate secundara cod caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand i.i. ? dan.b dan.b Pot trece activitate secundara cod Caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand I.I. ? Am infiintata o intreprindere individuala cu cod Caen ... (vezi toată discuția)
Infiintare microintreprindere emanuel pop emanuel pop Buna ziua! Sunt inginer CCIA (Constructii Civile Industriale si Agricole) si doresc sa imi deschid un SRL in care sa pot presta urmatoarele servicii: 1. ... (vezi toată discuția)