Buna ziua !
Sunt prestator de servicii si imi caut beneficiari pe platforma homerun.ro, care este o platforma online, ce intermediaza cererea de servicii, cu prestatorii acelor servicii, in schimbul unei taxe platite doar de catre prestator.
Am probleme cu ei din cauza unor practici comerciale abuzive si incorecte.
Timp de un an le-am tot repetat sa remedieze acele probleme.
Devenind agasant pentru ei, mi-au blocat contul.
Am fost la OPC sa depun reclamatie dar m-au trimis la plimbare pe motiv ca nu am calitate de petent si ca firma care detine homerun este in Turcia si ca nu are nimeni ce sa le faca.
Nu cred ca este chiar asa.
Ajutati-ma va rog cu o indrumare.
Cui si cum sa ma adresez pentru a rezolva problema ?
Nu cred ca trebuie sa fim umiliti fara drept de replica in tara noastra.
Multumesc !
homerun.ro nu incheie nici un fel de contract, cu nimeni. Fie ca esti persoana fizica sau persoana juridica, esti tratat ca si persoana fizica. In calitatea asta m-am prezentat la OPC unde mi s-a spus ca nu am calitate de petent. Homerun are doar termeni si conditii la adapostul carora se comit inselaciuni de ordin financiar si alte abuzuri. Posteaza cereri de sevicii cu numere de telefon la care nu raspunde nimeni, niciodata. In felul asta, prestatorii de buna credinta platesc pentru a obtine nimic. Foarte greu emit facturi, dupa multe insistente, desi ar trebui emise imediat dupa incasarea banilor. Niciodata, prima factura nu a fost intocmita corect. Nici a doua oara. A trebuit sa le spun eu ce sa scrie pe facturi. Cand le-am spus ca vor putea avea probleme grave cu fiscul, mi-au blocat contul. Nu cred ca este normal sa li se tolereze asa ceva in Romania, indiferent din ce tara ar fi proprietarul.