avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate, asociat strain
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate, asociat strain

Buna ziua, la o firma cu doi actionari, un roman si un italian, unde asociatul roman este administrator, pt. suspendarea activitatii este necesara decizia ambilor asociati sau sunt si alte modalitati?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 16:22, 8 Februarie 2010
Este nevoie de hot. AGA, deci decizia ambilor asociati, dar romanul poate fi imputernicit cu procura de italian pentru aceasta AGA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare avocat aga/decizie asociat unic nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, Pentru o suspendare de activitate la un SRL, as dori sa stiu daca la Reg Com Bucuresti este necesar ca hot Aga sau decizia asociatului unic sa ... (vezi toată discuția)
Reprezentare s.a. ContSters4579 ContSters4579 ...in cadrul ad gen ordinare a actionarior se hotaraste vinzarea unor terenuri...intr-un extras al procesului verbal semnat de secretarul adunarii se ... (vezi toată discuția)
Cum suspend o firma? anca23B anca23B Buna ziua. Trebuie sa suspend o firma ai carei asociati sunt pesoane straine. Intrebarea mea este : ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca imi trebuie ... (vezi toată discuția)