avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere colectiva abuziva??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere colectiva abuziva??

Sa incep cu inceputul.Lucrez la o Revizie de vagoane apartinand de SNTFM MARFA SA in functia de Tehnician .In organigrama acestei subunitati eu figuram la Compartimentul aprovizionare plus atributii in fisa postului de gestiune piese de schimb si materiale.In urma restructurarii Revizia de vagoane de vagoane dispare devenind Post de revizie care are in organigrama un compartiment de Gestiune Piese de schimb si materiale.Eu am fost pus pe lista de disponibilizari iar atributiunile mele privind Gestiunea de piese de schimb si materiale a fost "" acordata unui alt tehnician care inainte apartinea de Compartimentul Tehnic si care avea cu totul alte atributii.As dori sa merg in instanta deoarece ma simt nedreptatita.Ce ziceti am sanse in instanta??
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
lita854, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 9 Februarie 2010
Aveti sanse in instanta numai daca demonstrati ca , concedierea dvs nu este efectivă şi nu are la baza o cauză reală şi serioasă.
Nu prea inteleg ca nu am cunostiinte juridice.Ce inseamna concediere efectiva?? Vopi primi decizia de concediere.Problema mea e ca altcineva cu o functie similira imi preia atributiunile cu toate ca inainte nu a avut aceste atributii.Criterii de disponibilizare nu se pot aplica ca nu ma incadrez
Pentru a fi efectivă desfiinţarea locului de muncă, este necesară înlăturarea acestuia din structura angajatorului, deci să nu se mai regăsească în organigrama sau în statul de funcţii al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post mateescucatalina mateescucatalina Dupa disponibilizari,in statul de functii, postul de economist treapta superioara o-cupat de o salariata neafectata de concediere,este radiat si in locul ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa intoarcerea din concediu de maternitate de 2 ani rraluca83 rraluca83 Firma a facut restructurari pe perioada cat am fost in concediu de maternitate. Postul meu a fost desfiintat si infiintat in cadrul altui compartiment la ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva david - adrian1 david - adrian1 am fost concediat ca urmare a desfiintarii postului de director economic din motive de restrangere a activitatii in conformitate cu art 65 codul muncii. actul ... (vezi toată discuția)