avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, daca am fost implicat într-un caz (furt de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, daca am fost implicat într-un caz (furt de 40lei) ...

Buna ziua, daca am fost implicat într-un caz(furt de 40lei) când eram minor și s a dispus renunțarea la urmărirea penală, trebuie să mă prezint neapărat la judecătorie?
Am primit citație acasă unde mi se spune că s a renunțat la urmărirea penală și pe 10oct se v a confirma la judecătorie.
Daca nu merg ce se întâmplă? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:14, 5 Octombrie 2024
E bine sa mergeti.
Și ce v a trebui sa fac sau sa spun acolo, îmi puteți spune?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

E bine sa mergeti.

Ca regretați și ca nu veți mai face asa ceva.
La 40 lei nu e musai sa aveți avocat plătit.

București 2024
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un dosar deschis și azi mi-a venit citație acasă și sunt ... Miruna61 Miruna61 Am un dosar deschis și azi mi-a venit citație acasă și sunt chemată în instanța pentru renunțare umărire penală. Țin sa Menționez ca am 16 ani, și ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunțare urmărire penală. să mă prezint, sau nu, la ședința de judecată? Marianph28 Marianph28 Bună ziua tuturor! Am condus cu permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare, mai aveam 10 zile să-mi iau permisul dar mi s-a făcut milă ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, dosar penal malinap malinap Buna, ieri am fost prinsa cand am sustras din magazin 2 coliere, valoarea este de 119 lei. Stiu, regret enorm, este rusinos ceea ce am facut. Am vrut sa le ... (vezi toată discuția)