avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Am rezervat o mașină în Germania ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Am rezervat o mașină în Germania pentru cumpărare. ...

Bună seara. Am rezervat o mașină în Germania pentru cumpărare. Initial am verificat istoricul masinii ,am trimis avansul si ulterior am descoperit ca proprietarul mi-a dat seria cu ultimele 2 cifre inversate.
Am cerut inapoi avansul pentru ca nu erau reali kilometrii din anunț cu cei din istoric și bineînțeles că persoana respectiva refuza sa-i inapoieze. Cui ma pot adresa? Unde depun plangere?Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Masina cu vicii ascunse de vanzator Petre Cernatoiu Petre Cernatoiu Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cumparat masina emil51 emil51 Pe 9 Mai 2008 am cumparat o masina de la un tip din Ploiesti, cu care am facut un act de vanzare-cumparare la o dactilografie de langa ... (vezi toată discuția)