avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, ma interesa daca pot cere autorizatie de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, ma interesa daca pot cere autorizatie de demolare ...

Buna ziua, ma interesa daca pot cere autorizatie de demolare pentru o constructie neintabulata. Cladirea a fost inscrisa recent, pe baza unei ridicari TOPO, in Cf in anexa ca si constructie fara acte dar nu este intabulata. Este inscrisa la primarie si a fost platit impozitul aferent pentru ea. Avand in vedere ca urmeaza a fi oricum daramata doream sa stiu daca este absolut necesara intabularea ta.

Alte discuții în legătură

Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)
Intabulare, cladire fara autoriz de constructie cristina1980 cristina1980 In anul 2000 am cumparat un teren, iar in 2001 am construit o casa pe acest teren fara autorizatie de constructie. Am declarat aceasta casa la dministratia ... (vezi toată discuția)