avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara îmi puteți spune bursă socială cat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara îmi puteți spune bursă socială cat este pe membru ...

Bună seara îmi puteți spune bursă socială cat este pe membru
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 8 Octombrie 2024
Bursele sociale au o valoare de 300 de lei pe lună, cuantum care prin legea educației 198/2023 poate fi mărit de autoritățile locale. Bursele sociale se acordă și pe perioada vacanțelor școlare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)
Burse scolare anamihai192 anamihai192 Buna ziua, as avea o intrebare legate de bursele scolare. Am citit undeva in lege ca bursele scolare sociale se acorda si pentru perioada vacantelor. In cazul ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala situatie ..... victorp victorp Situatia economica a familiei ma indreptateste si imi permite sa solicit bursa sociala . Intrebarile mele sunt : - am doi copii la doua scoli diferite ... (vezi toată discuția)