avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,daca am facultatea la zi cu licenta,dar in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,daca am facultatea la zi cu licenta,dar in acelasi ...

Buna ziua,daca am facultatea la zi cu licenta,dar in acelasi timp am fost angajat,ma ajuta cu ceva la pensie pe legea 360 ?multumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:23, 8 Octombrie 2024
Pentru perioada in care , in paralel cu facultatea , ati lucrat , veti primi puncte pe contributivitate ( doar pentru contributiile platite ) , nu si pentru perioada asimilata ( facultatea ) .
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, Știe cineva de ce stagiul militar nu se mai ia în ... Mihai Ch. Mihai Ch. Bună ziua, Știe cineva de ce stagiul militar nu se mai ia în calcul la punctele de stabilitate, așa cum era prevăzut în Legea 360/2023? (vezi toată discuția)
Buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ... MIA1969 MIA1969 buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ,daca este efectuata in timpul in care am si lucrat multumesc! (vezi toată discuția)
Bună seara! am următoarea întrebare: dacă am absolvit o facultate ... lupmarcel lupmarcel Bună seara! Am următoarea întrebare: dacă am absolvit o facultate la zi, cu diplomă de licență, iar această perioadă se suprapune cu stagiu de ... (vezi toată discuția)