avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NR.DE ORE PTR PREAVIZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NR.DE ORE PTR PREAVIZ

AM INTELES CA IN CAZUL IN CARE DEPUI CEREREA PTR DEMISIE ESTI OBLIGAT SA STAI 15 ZILE IN PREAVIZ.DAR CARE ESTE NR MINIM DE ORE PE CARE POTI SA LE EFECTUEZI .TOT 8 ORE.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:10, 27 Octombrie 2006
cauta in ccm la nivel national. eu nu il am acasa. acolo era ceva despre faptul ca poti sta 4 ore sau cam asa dar nu stiu sigur daca in caz de demisie sau concediere. cel mai sugur acolo gasesti. de asemenea tine de angajator sa aprobe demisia si fara preaviz
in cazul demisiei previzul este de 15 zile calendaristice, in care vei efectua programul normal de lucru.
intr-adevar, ore libere zilnic se acorda in cazul concedierii, pentru a da posibilitatea angajatului sa-si gaseasca alt loc de munca.
daca insa c.i.m. inceteaza prin demisie/acord, timpul petrecut la angajator este in favoarea acestuia, pentru predarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicati ore lucrate in preaviz victor sorin victor sorin Buna ziua Doresc sa stiu si eu reglementarile cu privire la nr de ore ce se presteaza in cazul preavizului in urmatoarele conditii ; - cu acordul partilor ... (vezi toată discuția)
Preaviz angelica3525 angelica3525 Cate zile dureaza previzul si cate ore se lucreaza pe zi in perioada preavizului? (vezi toată discuția)
Preaviz 14 zile calendaristice sau lucratoare??? vanda85 vanda85 Am o intrebare,preavizul in cazul demisiei este de 14 zile lucratoare sau calendaristice?Mai doresc sa aflu dc in preaviz ,este legal si pot solicita sa stau ... (vezi toată discuția)