avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pe portalul instantei apare nejudecat Nu s-a judecat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pe portalul instantei apare nejudecat Nu s-a judecat sau inca ...

Pe portalul instantei apare nejudecat Nu s-a judecat sau inca nu s-a scris soutia ,avand in vedere ca astăzi a avut loc procesul?

Alte discuții în legătură

Dosar civil din perioada 1985-1989, se cunoaste doar una din parti Iosif_Octavian Iosif_Octavian Buna ziua, As dori sa stiu care este modalitatea cea mai scurta de a obtine informatii despre un dosar civil din perioada 1985-1989 despre care nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Fostul sot a avut la tribunal proces și ... Mariuscmi Mariuscmi Am și eu o întrebare fostul sot o avut la tribunal proces și am verificat la curtea de apel cluj pe site și apare \"nejudecat\" ce inseamna asta ? (vezi toată discuția)
Interogatoriu diferit pentru parat si reclamant ili47 ili47 Buna ,prietena mea este reclamanta intrun proces. Judecatorul a dispus ca reclamanta sa depuna in termen de 10 zile intrebarile catre parat, iar intrebarile ... (vezi toată discuția)