avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna ziua

MI s-a admis recent cererea de chemare in judecata a FGA de catre Tribunalul Bucuresti Sectia VI.
FGA a depus apel imediat dar am sesizat unele probleme.Desi cererea de apel este indreptata impotriva sentintei dosarului meu, inscrisurile ce sunt depuse fac referire la alta persoana si alt prejudiciu.
Ce ma sfatuiti sa fac in cazul acesta?
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2024
Samulea, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiune in instanta pentru recalcularea pensiei catalin23x catalin23x Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta: - mama mea a solicitat Casei [b]Locale[/b] de Pensii decizie de pensionare; - solicitarea a fost ... (vezi toată discuția)
Introducerea in cauza a ... altui parat colette2010 colette2010 Buna seara Va rog sa ma sfatuiti cum pot [u]eu ca parat[/u] sa cer introducerea in cauza [u]a altu[/u]i[u] parat[/u] care a fost ,,omis\" de reclamant. ... (vezi toată discuția)
Revizuire sau contestatie in anulare? iuliamariana iuliamariana va rog un sfat pentru urmatoarea speta nu am studii juridice si nici bani pt un avocat am depus urmatoarea cerere la judecatorie : CONTESTATIE IN ... (vezi toată discuția)