avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Are voie asociatia de proprietari sa faca curatenie in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Are voie asociatia de proprietari sa faca curatenie in podul ...

Are voie asociatia de proprietari sa faca curatenie in podul blocului cu o societate fara acordul scris al proprietarilor?
Cel mai recent răspuns: anatiti , utilizator 12:47, 20 Octombrie 2024
Buna ziua, Anatiti

Mi-ar fi de mare ajutor daca ati putea indica articolul de lege care sustine afirmatia dv. Administratorul asociatiei noastre angajeaza si plateste diverse firme pentru a presta niste servicii care nu sunt neaparat necesare dar care incaseaza de la asociatie sume de la 3500 la 11500 lei. Nu stiu sa exista contract intre Asociatie si prestatorii de servicii, stiu doar ca nu se fac cereri de oferta(selectie a furnizorilor).

Multumesc anticipat.

anatiti a scris:

Orice actiune, imbunatatire, etc care necesita cheltuieli mari se aproba de ad generala ordinara prin introducerea in bugetul asociatiei. Nu este o lucrare simpla si trebuia prevazuta si aprobata in bugetul asociatiei la respectiva ad. generala.

Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2024
CriGalan, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
legea 196 din 2018 privind asoc prop: sunt mai multe articole privind bugetul, cheltuielile cu reparatii, intretinere, etc. Cautati in lege.
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2024
anatiti, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractare servicii de reparatii de catre asociatiile de proprietari toni6687 toni6687 As dori sa stiu daca este corect sa se contracteze o firma de reparatii (refacere burlane de scurgere si acoperis),de catre o asociatie de proprietari, fara a ... (vezi toată discuția)
Bună seara suntem o asociație de proprietari intr un bloc cu ... marianamaryn marianamaryn Bună seara Suntem o asociație de proprietari intr un bloc cu 10 scări și 130 apartamente. Am rămas fără femeie la curățenie, Am luat 5 oferte am ... (vezi toată discuția)
Abuzuri administratia de proprietari dex20 dex20 Buna ziua, Administratia de proprietari a votat o decizie conform careia daca nu particip la curatenia publica din jurul blocului primesc o amenda de 20RON. E ... (vezi toată discuția)