avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot obține tarif redus cu viza de flotant la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot obține tarif redus cu viza de flotant la facultate?

Bună! Sunt studenta cu frecventa la facultate in anul 1, dar stau in chirie pentru a merge la facultate in orașul respectiv, iar pe buletin am domiciliul unde am locuit până la facultate. Am citit ceva dar sunt sunt confuză despre viza de flotant. Dacă o obțin se pune că am reședința în orașul respectiv? Dacă da, pot folosi această viza pentru a beneficia de 90% tarif redus pentru transportul local în comun ?

Alte discuții în legătură

Amenda viza de flotant George_Mihailov George_Mihailov Sunt student in anul 1 in constanta si am primit intr-o seara amenda pentru viza de flotant...politistul nu s-a legitimat cand m-a oprit pe strada....ca urmare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiica mea recventeaza o facultate privata din bucuresti,pt ... barbulescu1 barbulescu1 Buna ziua! Fiica mea recventeaza o facultate privata din bucuresti,pt transportul cu metroul are reducere 90% insa pt S.T.B. facultatea nu deconteaza nimic ... (vezi toată discuția)
Viza flotant / mutatie valentinnn valentinnn Buna ziua, Se da urmatoarea speta: Domiciliu pe C.I.intr-un oras. Odata cu schimbarea locului de munca, te muti intr-un alt oras la un prieten, fara ... (vezi toată discuția)