Am fost inselata de o companie de inchirieri masini otopeni cu mii de dolari. Aceasta companie practica aceasta schema de inselatorie de cativa ani , si se parecca nimeni le face nimic. Sau facut plangeri la Poliție si Protectia consumatorului de nenumarate ori cel putin 5 persoane stiu eu care au fost inselati
in aceeasi metoda. Ce alt ceva am putea sa facem sa I putem opri pe acesti hoti care continua sa insele lumea . Unde putem sa facem plangeri sa se poate face o ancheta. Majoritatea victimilor suntem plecati din România. O alta intrebare care o am este unde pot sa depun o cerere de constituire parte civila online?
Va mulțumesc
Puteti formula o plangere penala, iar in cazul in care nu se face nimic in dosar (desi daca aveti un avocat lucrurile se misca altfel) puteti formula o cerere de urgentare sau de stramutare a dosarului la un alt parchet (in ipoteza in care exista ceva suspiciuni cu privire la motivele pentru care organele de urmarire penala raman pasivi cu privire la situatie)
In ceea ce priveste constituirea ca parte civila, acest lucru se poate face numai in contextul in care exista un dosar penal pe rol (deci sa fie inceputa urmarirea penala).
Daca sunteti mai multi inculpati, puteti sa angajati toti acelasi avocat care sa va reprezinte interesele aici in tara si sa va asiste si reprezinte pe tot parcursul procesului penal. Insa, exista si posibilitatea ca, in cazul in care organele judiciare sa considere necesar, sa fiti citati sa va prezentati si personal.