avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. O problema de familie sensibila. Fata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. O problema de familie sensibila. Fata noastra de ...

Buna seara. O problema de familie sensibila. Fata noastra de 19 ani s-a indragostit de un baiat care parea serios si care i-a promis cate in luna si in stele. Au fost iubiti ceva mai mult de un an pentru ea fiind prima relatie si fiind virgina. Acum si-a schimbat opinia zicandu-i ca a gasit pe cineva cu care pare a fi mai compatibil. El are 27 de ani. Chiar nu exista legi pentru pradatorii sexuali daca victimele au depasit 18 ani? Va mulțumesc frumos pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:30, 17 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Fiica dumneaovoastra este majora iar daca acel individ nu a savarsit acte de violenta, constrangere, agresiune, nu poate fi tras la raspundere penala pe fondul unei simple despartiri.
Mulțumesc frumos pentru raspuns! Santajul nu se ia in calcul?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate lua in calcul, ca si orice alte infractiuni, depinde daca a fost savarsita astfel cum este prevazuta de legea penala, daca exista dovezi in acest sens. Din cele descrise de dumneavoastra nu ne putem da seama daca a fost sau nu savarsita o infractiune.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și dacă se casatoreau puteau divorța.
Nu se poate face nimic juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac sex cu iubita dar ce voi pati daca mama ei afla? VladMihnea VladMihnea Buna ziua, ma numesc Vlad si am 18 ani. Am o intrebare la care nu stiu raspunsul... De 4 luni am o iubita in varsta de 15 ani; desi nu e de mult timp iubita ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Madara22 Madara22 Buna ziua. Am si eu o problema destul de grava. Defapt foarte grava. Am intretinut raporturi sexuale cu o minora de 14 ani neatiind ca are varsta respectiva. ... (vezi toată discuția)
Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)