avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 07.10.2024 Ora estimata: 08:30 Complet: C 47 civil ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

07.10.2024 Ora estimata: 08:30 Complet: C 47 civil administrativ ...

07.10.2024
Ora estimata: 08:30
Complet: C 47 civil administrativ
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:
cum este posibil sa nu se pronunte ? cum aflu ..!!!
La prima vedere se pare ca nu avea la ce sa se pronunțe.Nu a fost fixat încă termen de judecata ,termenul respectiv este dat fără citarea părților în procedura administrativa/prealabila în care judecătorul verifica timbrajul,dacă acțiunea e motivata în fapt și drept etcetc.O sa fiți citat ulterior momentan procesul nu a început..
De unde cunoasteti ca nu a fost decis ceva la cel termen? Doar in bazaa pozei? Caci aceea nu are valoare legala, nu exista o obligatie a cuiva sa publice in portal toate deciziile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul de 25 de zile pentru depunerea intampinarii? adriana dj adriana dj am primit acasa de la judecatorie niste hartii di care reiese ca am fost data in judecata iar in aceste hartii mi se spune ca trebuie sa depun intampinare in ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua pe 18.09.2020 urmeaza fie instanta sau ce ar trebui ... Mary.... Mary.... Buna ziua Pe 18.09.2020 urmeaza fie instanta sau ce ar trebui mai exact sa insemne aceasta data? Şedinţe 18.09.2020 Ora estimata: 08:30 Complet: C 8 ... (vezi toată discuția)