NELAOLT 
	    	Utilizator

NELAOLT 
	    	Utilizator	    

luiza2008 
	    	Utilizator

luiza2008 
	    	Utilizator	    

luiza2008, utilizator
 luiza2008, utilizator 	
			 ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

NELAOLT 
	    	Utilizator

NELAOLT 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cristiandanila007	                   

Ma interesează unde se poate face un test de paternitate şi cât costă pentru un copil. Mulţumesc anticipat. (vezi toată discuția)
	                    cristiandanila007	                   

Ma interesează unde se poate face un test de paternitate şi cât costă pentru un copil. Mulţumesc anticipat. (vezi toată discuția)

GHERASIM ADINA	                   

AM  UN PROCES   DE  PATERNITATE  IN  CARE PARATU  A  CERUT  TESTU  SEROLOGIC  ,INSTANNTA  A  APROBAT   SUNT  DISPERATA  SI  NU  STIU  CE  SA  MAI  CRED  SI  VA ... (vezi toată discuția)
	                    GHERASIM ADINA	                   

AM  UN PROCES   DE  PATERNITATE  IN  CARE PARATU  A  CERUT  TESTU  SEROLOGIC  ,INSTANNTA  A  APROBAT   SUNT  DISPERATA  SI  NU  STIU  CE  SA  MAI  CRED  SI  VA ... (vezi toată discuția)

Diana Daisy	                   

Buna ziua...Care teste de paternitate sunt recunoscute in instanța, si care nu?  (vezi toată discuția)
	                    Diana Daisy	                   

Buna ziua...Care teste de paternitate sunt recunoscute in instanța, si care nu?  (vezi toată discuția)