avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema la Bransament electric - sunt refuzat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema la Bransament electric - sunt refuzat deoarece in fata ...

Problema la Bransament electric sunt refuzat deoarece in fata casei trece o linie de medie tensiune la o distanta de 8m intre cel mai apropiat punct al casei si cea mai apropiata linie de la electrica cer 12 m ce soluții ar fi ?

Alte discuții în legătură

Refuz racordare enel energie AldonaMihaila AldonaMihaila Buna seara, Ma confrunt si eu cu o problema creata de compania Enel. Am achizitionat un teren pe care exista si o constructie (fosta pensiune, ulterior ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan fara racordare la energie electrica! raressibiu raressibiu Buna ziua Am cumparat un teren extravilan acum ceva ani de zile. Intre timp primaria l-a declarat intravilan. Eu m-am hotarat sa construiesc acolo o hala de ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de linia de 20kv - constructie casa Madib84 Madib84 de cateva zile tot caut care ar fi distanta fata de linia de tensiune medie la care se poate construi. am gasit asta : Art. 137. Lăţimile normate ale ... (vezi toată discuția)