avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... O intreprindere familiala cat trebuie sa declare la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

O intreprindere familiala cat trebuie sa declare la CASS estimat pentru 2024?

Buna ziua! O intreprindere familiala este infiintata in septembrie 2024, cu un venit net estimat de 500 lei, iar reprezentantul legal a avut si calitatea de salariat la o firma in perioada ianuarie - mai 2024.

Intrebarea este: cat trebuie sa declare la CASS estimat pentru 2024? Va declara CASS la 6 salarii minime, sau doar diferenta pana la 6 salarii minime, avand in vedere ca fost si salariat?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratie unica rectificativa gina.lucia gina.lucia Va rog..putin ajutor... Am avut anul trecut in declaratia unica Cap1- venituri realizate in sistem real 2017 si Cap2- venituri estimate in sistem real 2018 + ... (vezi toată discuția)
Cass pentru membrii i.f. only4mobile only4mobile Bună ziua, aș avea o întrebare vă rog. Avem o I.F. (comerț cu amănuntul produse nealimentare) cu 2 membri soț și soție. În anul 2024 am avut un ... (vezi toată discuția)
Plata pfi pentru veniturile realizate în 2024? Bună ziua!! As dori sa aflu și eu,cât trebuie să plătească în PFI,care are și contract de munca de 4 ore pe zi!! Mă refer la plata pentru veniturile ... (vezi toată discuția)