avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Fiul meu a dat împrumut 30 000 euro unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Fiul meu a dat împrumut 30 000 euro unei persoane ...

Bună seara
Fiul meu a dat împrumut 30 000euro unei persoane care ulterior a devenit soacra lui. Pentru a îi dă bani a făcut ,ajutat de ea,împrumut la bancă, CAS,PROVIDENT
Eu am aflat ulterior și poate sfătuiți greșit am încercat la un avocat. Acesta a trimis o scrisoare persoanei (ne a costat 3500 lei)dar aceasta nu a ridicat -o.Acum sunt necesari alti bani dar nu avem această disponibilitate,luptând să plătim ratele lunar.
El nu are dovezi,dar fiica ,actual soția fiului meu e martoră
Ulterior am aflat că e o altă persoană în aceeași situație și că în trecut mai avut un proces, (din același motiv),închis pentru că a restituit banii - cred
E vreo speranță de a recupera măcar o parte,cum poate proceda?.Locuieste în București
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 04:32, 8 Noiembrie 2024
,,[Avocatul} a trimis o scrisoare persoanei (ne a costat 3500 lei)" Asta nu va spune nimic despre dvoastra si despre fiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut vik54 vik54 Am un fiu casatorit de 8 ani. In 2009 i-am renovat casa, nu a avut bani si am platit eu ~ 10.000 E. Nora nu este deacord sa-mi restituie banii.Nu am intocmit ... (vezi toată discuția)
Virament vânzare cumpărare in alt cont decat proprietar Pilifica Pilifica Buna ziua, Vreau să vând apartamentul si sa fac transferul banilor direct in contul băiatului meu. Eu si sotia suntem proprietari si am vrea sa le facem un ... (vezi toată discuția)
Posibilități și condiții de întocmire a unui act de participare cu bani, după cumpărarea unui imobil, mamă cu o cotă de bani+ fiu și noră proprietari în acte. serrafima serrafima Bună ziua, vă rog să mă ajutați într-o problemă vitală, v-o relatez mai jos, scuze pentru detaliere, o fac pentru o înțelegere mai bună. În anul ... (vezi toată discuția)