avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... deportatii in baragan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

deportatii in baragan

de unde se poate obtine documentul din care sa reiese ca o persoana a fost deportata in baragan,perioada de deportare si ce pasi trebuie urmati pentru a se obtine acest document.
Cel mai recent răspuns: daunemorale , utilizator 12:11, 15 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
girleanu a scris:

de unde se poate obtine documentul din care sa reiese ca o persoana a fost deportata in baragan,perioada de deportare si ce pasi trebuie urmati pentru a se obtine acest document.

Cititi aici :

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreturi mostenitori deportati in baragan karytat karytat As dori sa stiu daca eu si sora mea beneficiem de vre-un drept in calitate de mostenitori ai unui deportat in Baragan. Precizez ca tatal meu a fost deportat in ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 (deportare in baragan) christinebde christinebde Buna ziua Bunica mea, decedata in 2002 si traind din 1991 in Germania, a fost deportata in Baragan intre anii 1951 si 1955. Intrebarea mea este daca tatal ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 evacristina73 evacristina73 poate sa i-mi comunice cineva in cazul in care formulez o cerere pentru despagubiri in baza legii 221/2009 care sunt demersurile care trebuie sa le fac ?, cui ... (vezi toată discuția)