avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

In ultimele 24 luni am lucrat la 3 firme , de la doua am demisionat cu acordul ambelor parti iar de la ultima mi s-a restructurat postul dupa 2 luni de la angajare .In aceasta perioada am avut un concediu medical de 7 zile , 30 zile fara plata pe care seful meu m-a pus sa scriu ca il cer eu desi ne-a spus ca va trebui sa ne luam pe rind cei din echipa cite 30 zile fara plata , si cam cite 15 zile intre fiecare demisie si reangajare pauza .Intreb daca pot sa ma incadrez pentru somaj daca am mai mult , facind totalul timpului lucrat , de 12 luni din cele 24 cit spune legea lucrate tinind cont si de cele ce am enumerat mai sus.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:22, 8 Februarie 2010
Buna sear,
pai daca aveti 12 luni in ultimele 24, va incadrti. Cat despre cele 30 de zile fara plata, nu trebuia sa semnati..e cam tarziu acum sa regretati luna pierduta
Daca aveti minim 12 luni lucrate, in cele 24 de luni, beneficiati de indemnizatie de somaj.
Trebuia sa iti iasa 12 luni lucrate/cotizate. Perioadele de CFP nu se iau in calcul deoarece nu s-a platit la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata ? zidaneqw zidaneqw daca am fost in concediu fara plata trei luni in acedt an cit ma poate tine un patron cu forme legale ca angajat pina imi a oferi somajul ? omu nu a avut ... (vezi toată discuția)
Somaj saftmiki saftmiki am un angajat care in momentul cand l-am angajat venea din somaj.I-am facut CIM pe perioada determinata de 6 luni iar perioada cand ar trebui sa inceteze ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru somaj ComanS ComanS In luna ianuarie fac 2 ani...in acesti 2 ani am lucrat ca agent securitate bancar timp de 11luni si doua saptamani...dupa care agentia bancara a renuntat la ... (vezi toată discuția)