avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, mi-am dat demisia astăzi 21.10.2024, am 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, mi-am dat demisia astăzi 21.10.2024, am 3 propriri ...

Bună ziua,mi-am dat demisia astăzi 21.10.2024,am 3 propriri ce au venit în luna aceasta (a 10) la firma ,spunandu mi ca urmează sa mi se aplice de luna viitoare adică noiembrie, asa mi-au transmis de la firma, eu mai am de încasat bani de la ei de pe 15 pana pe 21 și sa mi plătească 2 zile de concediu,bani care îmi vor fi dați la lichidare pe 30 a lunii,credeți ca au dreptul sa mi oprească banii pe propriri de luna aceasta și sa numai primesc nici un ban la sfârșitul lunii? Cum trebuie sa procedez sa îmi încasez restul salariului? Mulțumesc antipatic. Am mare nevoie de ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 23 Octombrie 2024
Da, au dreptul sa va retina acele popriri.
Pot face ceva sa nu mi oprească acele propriri la lichidare?

Cornel Vasile a scris:

Da, au dreptul sa va retina acele popriri.

Nu prea aveti ce face ..
De la firma unde lucrez mi s a transmis ca propriile mi se vor aplica de luna viitoare, asta însemnând ce? Cine hotărăște acest aspect?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Angajatorul are obligatia sa retina popririle si apoi sa vireze banii creditorilor dvs.

Alte discuții în legătură

Popriri bancare. buna ziua, vreau sa ma ajutati cu ceva. firma ... Andrei19899 Andrei19899 Popriri bancare. Buna ziua, vreau sa ma ajutati cu ceva. Firma la care lucrez da si avans si împrumut. Am luat foarte mult împrumut si mi se oprește in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala , va rog sa îmi spuneți următoarele ... gitana gitana Poprire salariala , Bună ziua, Va rog sa îmi spuneți următoarele pentru o poprire salariala. Angajata, în contract se menționează ca salariul ... (vezi toată discuția)
Poprire salar adys69 adys69 Buna ziua. Mi sa emis o poprire salariala 30%. A ajuns instiintarea la firma unde lucrez. Am citit undeva in codul de procedura civila , art 780, aliniatul ... (vezi toată discuția)