avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize necesare pentru vanzarea de popcorn si nachos?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize necesare pentru vanzarea de popcorn si nachos?

Vreau sa deschid un escape room și pe lângă codul caen: 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a., o sa vreau sa vand popcorn(făcut de mine la mașină de pocorn) cât și nachos(cumpărat și vândut mai departe(cum e la film). De ce autorizații am nevoie pentru acestea din urmă? Specific ca nu am mese, va fi ceva take away.

Dacă la escape room am spațiul sub 100mp mai am nevoie de autorizație isu?

Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 24 Octombrie 2024
Pentru autorizația de funcționare a codul CAEN 9329 este nevoie de urmatorul aviz de funcționare: Autorizație DSV
Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primării pot solicita avize sau autorizații suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vrem sa adaugam un cod caen pe firma noastra de prestare ... Laurentiu_P Laurentiu_P Buna ziua, Vrem sa adaugam un cod caen pe firma noastra de prestare servicii pentru evenimente. Exemplu un bar cu produse sarate :popcorn,nachos(cumpărate ... (vezi toată discuția)
Cod caen biliard, snooker, tenis de masa? cristinavintu cristinavintu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu codul CAEN pentru biliard, snooker, tenis de masa, in ideea in care dorim sa oferim clientilor acces la mesele pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente pentru copii STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua As dori sa infiintez o intreprindere indivuduala (sau srl) care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de petreceri pentru copii, si eventual ... (vezi toată discuția)