avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce inseamna \"3 luni de la cunoașterea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce inseamna "3 luni de la cunoașterea faptuitorului?" Dacă ...

Ce inseamna "3 luni de la cunoașterea faptuitorului?"
Dacă fapta sa petrecut acum 1 an jumate ,oar eu doar acum am aflat cine sunt faptuitorii,pot depune plângere acuma?
M au vrut tâlharii și m au bătut pana am lesinat
Cel mai recent răspuns: Marin ionescu2 , utilizator 08:20, 24 Octombrie 2024
Da, se poate dar trebuie și probe.
Am un martor și o înregistrare video în care unul dintre atacatori recunoaște ca m au bătut. Nu am cml.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, se poate dar trebuie și probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am un martor și un video în care agresorul recunoaște ... Marin ionescu2 Marin ionescu2 Dacă am un martor și un video în care agresorul recunoaște ca ma bătut,dar nu am cml,pot face plângere pentru tentativa de omor? Ma lovit cu picioarele ... (vezi toată discuția)
Termen plangere bună seara. În urma cu un an jumate am fost ... Marin ionescu2 Marin ionescu2 Termen plangere Bună seara. În urma cu un an jumate am fost bătut cu picioarele în cap de către doi necunoscuți Nu am depus atunci plangere,dar acum ... (vezi toată discuția)
Hoț bătut de păgubaș. lovire sau tâlhărie? robomax robomax daca am prins un hot la furat,l am batut i am luat scula cu care fura si adidasii,poate fi considerat talharie daca eu am retinut scula aia ca proba pentru ... (vezi toată discuția)