avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie dosar penal

Buna seara. Am primit o citatie referitoare la un dosar penal pt niste fapte care se presupune ca le-am savarsit in 2005-2006. In citatie la campurile "in calitate de..." si "in cauza privind..." nu era trecut nimic. Am fost acolo si mi-au spus ca sunt suspect de clonare de carduri si sprijinirea unui grup infractional in perioada 2005-2006. Am dat declaratie negand aceste lucruri . In nici un moment nu mi s-a specificat ca am dreptul la un avocat si singurele "dovezi " care mi le-au aratat erau niste transferuri de bani western union din acea perioada , bani trimisi sau primiti printr-un transfer legal. Au mai spus ca sunt banuite inca 2 persoane ( 2 fete) : prietena mea si inca o fata pe care nu o cunosc. Ce credeti ? in ce stadiu este dosarul si care este adevarul in aceasta incurcatura.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:20, 9 Februarie 2010
up
@newklear
scuze,ce a-ti dorit sa comunicati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea in dosarul penal mira_79 mira_79 buna seara, am o nelamurire si pana imi gasesc un avocat ar fi extrem de utila opinia dumneavoastra: am primit de la Parchet o citatie care face referire ... (vezi toată discuția)
Citatie de la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie fara sens caterina222 caterina222 Buna seara, am primit azi o citatie de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie pe care n-o inteleg...nu inteleg despre ce proces este ... (vezi toată discuția)
Va salut, vin și eu cu o întrebare dacă ma puteți ajuta. ... Mada12345 Mada12345 Va salut, vin și eu cu o întrebare dacă ma puteți ajuta. In urma cu 1 an și o luna, am făcut o prostie și mi am însușit o suma de bani de la o alta ... (vezi toată discuția)