avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! DEO a solicitat certificat de urbanism pt ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! DEO a solicitat certificat de urbanism pt intarire ...

Buna ziua! DEO a solicitat certificat de urbanism pt intarire retea jt in vederea racordarii utilizatorului. Problema este următoarea: in documentatia depusa sunt Autorizatia de construire pt construire put forat, care intre timp s-a incheiat un contract de comodat cu o societate, pe o perioada de 3 ani, cu proprietarul de drept. Aceasta autorizatie nu mai este valabila, nu are receptie, nu s-a inscris la cartea funciară, contractul de comodat eliberat de notar public nu a fost transmis la OCPI. S-au actualizat datele cu privire la teren (alt nr. de carte funciara, modificarea destinației imobilului in intravilan/extravilan), nu exista un act notarial de completare la contractul de comodat. In alta ordine de idei, se poate face schimbarea investitorului , cum este acest contract de comodat, care are titlu de imprumut, cu Autorizatia de construire, desi este constructie definitiva? utilizatorul pt care face racordul la constructie poate fi altcineva, nu proprietarul de drept, avand in vedere ca perioada este mica? multumesc

Alte discuții în legătură

Intravilan extins florinst florinst Buna.Am primit 300mp ca tanar casatorit in intravilanul extins al localitatii si am construit o casa pe aceasta parcela.Dupa receptie am aflat ca terenul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, teren cumpărat in 2007. intravilan in cartea funciara, ... GEORGEFLORIANLUNGU GEORGEFLORIANLUNGU Buna ziua, Teren cumpărat in 2007. Intravilan in cartea funciara, intravilan in certificatul de urbanism. Autorizație de construire emisa, Locuința ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan pasune cosnel cosnel Detin 600 mp teren intravilan cu categorie de folosinta pasune pe care doresc sa construiesc locuinta. Prin PUZ terenului i s-a aprobat destinatia de ... (vezi toată discuția)