avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anulare sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anulare sediu social firma

Buna ziua

Care sunt caile de actiune pentru a obtine anularea sediului social al unei firme de la adresa mea de domiciliu? Am achizitionat un imobil la adresa caruia fostul proprietar avea inregistrat sediul social al firmei. Nu si-a respectat obligatia asumata prin CVC de a muta sediul social la alta adresa pana la o data stabilita de comun acord si nu mai raspunde la mesaje. Ce optiuni am in acest caz? Multumesc,

Alte discuții în legătură

Anulare sediu firma Floricica56 Floricica56 In urma divortului dintre soti, ce se poate face ca sediul firmei infiintate de unul din soti in locuinta avuta anterior de celalat sot sa fie anulat, mutat in ... (vezi toată discuția)
Apartament cu sediu firma mariss29 mariss29 Voi cumpara un apartament in care este sediul firmei celui ce ne vinde apartamentul. In precontractul de vanzare am scris ca isi va muta sediul firmei pana la ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara acordul meu CornelT CornelT Buna ziua, In anul 2010 am achizitionat un apartament. Acest apartament a fost cumparat de fostul proprietar in anul 2000. Recent am aflat ca la aceasta ... (vezi toată discuția)