avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă în ziua procesului , declar că nu sânt de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă în ziua procesului , declar că nu sânt de acord cu conținutul ...

Dacă în ziua procesului , declar că nu sânt de acord cu conținutul rechizitoriului , deoarece probele doveditoare mii-au venit cu trei zile înainte de proces , ce se poate întâmpla rău ptr mine în calitate de inculpat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:17, 25 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiți cu avocatul.
Se poate ajunge la închisoare dacă sunteți vinovat.

Daca sunteți nevinovat aveți nevoie de avocat bun pentru ca și asa se poate ajunge la închisoare dacă procurorii va cred vinovat.
Sunt foarte ambițioși procurorii în multe cazuri.

București 2024
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)
Martor și client al unei prostituate GabiGabriel01 GabiGabriel01 Bună ziua, de curând am întrat într-o încurcătură și nu știu la ce sa ma aștept. Acum un an am apelat la serviciile unei prostituate dintr-un anunț ... (vezi toată discuția)
Dosar ajuns la procuror....ce urmeaza? turkn turkn Unei persoane ,banuita de furt de marfa(niste unitati calculator) de la locul de munca, politia i-a intocmit dosar penal si l-a inaintat ... (vezi toată discuția)