avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am deja un I.I.plus sediu social.Dacă închiriez un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am deja un I.I.plus sediu social.Dacă închiriez un spațiu ...

Am deja un I.I.plus sediu social.Dacă închiriez un spațiu comercial pt.comercializare pet shop,care sunt pașii pe care să,i urmez????
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:49, 26 Octombrie 2024
Incheierea unui contract de inchiriere/comodat pentru acel spatiu ...apoi obtinerea de autorizatii :
- de functionare eliberata de primarie;
- de mediu;
- S.S.M. (protectia muncii);
- PSI - protectie si siguranta la incendii;
- DSVSA - Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizarea functionarii pet-shop Carmen Tudorache Carmen Tudorache Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial pentru a deschide un pet-shop, punct farmaceutic veterinar si cabinet veterinar si am aflat ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Norme privind spatile comerciale dey_23 dey_23 Buna ziua, As dori cateva lamuriri in urmatoarele probleme: 1.Doresc sa inchiriez un spatiu comercial care nu dispune de grup sanitar si apa ... (vezi toată discuția)
Gradina de vara kajan.barna kajan.barna vreau sa deschid o gradina de vara 1 mai pana 30 sep.ce fel de autorizatii sunt necesare in cean am baruri si am si punctul de lucru:vishenka::love1: (vezi toată discuția)