avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale paradisurile fiscale si infiintare firma off-shore
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

paradisurile fiscale si infiintare firma off-shore

Imi poate impartasi cineva din experienta infiintarii unei firme intr-un paradis fiscal, off-shore, sau alte detalii cunoscute?
In perioada asta fiscal dificila, a aparut aceasta idee la mai multi patroni, ca o incercare de a-si salva afacerile. Pare o idee buna, dar nu stiu despre asta decat din ce am putut afla de pe net...
Cel mai recent răspuns: Vali1981 , utilizator 15:03, 24 Februarie 2015
Pai tot pe net si noi, colega. Sigur, am ales pana la urma un anume paradis... ne-a costat cat scria pe site-ul lor, am platiti si a venit DHL-ul.
poti sa dai un link? si eu ma uit dupa firme pe net care fac asa ceva insa nu prea am incredere in niciuna, mai ales din cei din afara care cer banii prin Western Union.
ce este DHL daca poti explica te rog.
si deci sa inteleg ca a fost bine sau rau?

si oricine pt orice isi poate face offshore ca sa evite taxele?

multumesc frumos!
DHL-ul este o firma de curierat adica posta cum este cargus-ul daca ati auzit.
Oricine isi poate face asa firma afara intr-un paradis fiscal (asa se numesc zonele/tarile respective) sa-i fenteze pe nesimt..........astia care sunt capabili sa ne ia tot ca sa aiba ei de buzunar.

Nu exista o definite clara pentru companiile offshore, insa in principiu sunt firme înregistrate în ţări sau jurisdicţii unde legislaţia fiscală fie nu prevede perceperea de impozite, fie impozitele sunt foarte scăzute atâta timp cât socitatăţile nu desfăşoară activităţi pe teritoriul ţării unde sunt înregistrate
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
titiana, utilizator
si poti face treaba asta de aici din romania pentru orice domeniu? si iti vin actele acasa? sau necesita deplasarea in tara unde iti faci cael offshore?
eu spre exemplu as vrea sa fac firma de inchiriei masini catre o alta firma dar acea firma e aici in romania? cum ii tai eu facturi? eu firma facuta in...ex.Malta ii inchiriez masini aici in romania? si cu TVA-ul lor cum ramane? ei de unde isi deduc TVA-ul? - adica firma cui ii inchiriez ma refer pt ca ma intereseaza deoarece ii cunosc, nu de alta.

scuza-mi naivitatea dar chiar nu stiu decat din auzite de treaba asta!:">

ps. si aici in romania te mai verifica cineva? trebuie sa declari ceva? sau nu stie nici "dreaq..." ca ai tu firma in alta..parte a globului?!B-)
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
hopeless1, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintari firme offshore cosminculea cosminculea Ma intereseaza cateva societati serioase care se ocupa de infiintarea de firme offshore. De asemenea ma intereseaza costul infiintarii unei astfel de firme si ... (vezi toată discuția)
Factura de la firma offshore Michael65 Michael65 Buna ziua,am primit o factura pentru consultanta IT de la firma ofshorre iar cei de la finante nu accepta sa o considere la cheltuieli deductibile si-mi cer ... (vezi toată discuția)
Firma offshore delaware Pavelcmd Pavelcmd As fi tentat sa infiintez o firma offshore in statul Delaware, US. Firma ar urma ca sa aiba ca obiect de activitate promovarea online, fara angajati, fara ... (vezi toată discuția)