avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o intreprindere individuală deschisă în România ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o intreprindere individuală deschisă în România și lucrez ...

Am o intreprindere individuală deschisă în România și lucrez pt altă firmă în Italia. Pot să fac un contract cu firma de Italia pentru a fi în regulă?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:46, 26 Octombrie 2024
Se poate incheia un contract intre cele doua entitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis între individuală în românia și lucrez in italia ... Homan Homan Am deschis între individuală în România și lucrez in italia pt altă firmă in domeniul construcțiilor. Ce fel de contract sau documente trebuie pentru a ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi fac contract de colaborare pe propria firma? ralu28 ralu28 Buna ziua, abia de cateva luni, firma mea (deschisa in octombrie anul trecut) a inceput sa fie cat de cat pe plus (sa mai ramana ceva bani dupa achitarea ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala bubulina333 bubulina333 Daca imi fac o intreprindere individuala in Romania am voie sa cumpar produse in Italia si sa le vand tot in Italia??Sau e neaparat nevoie sa imi deschid o ... (vezi toată discuția)