Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

1. Sant sanse ca in urmatori 10 ani sa existe un acord in domeniul asigurarilor sociale intre Romania si Israel? Se discuta pe undeva acest subiect ?
2. Cum se calculeaza ani lucrati in grupa1.Mai bine spus as vrea sa stiu daca am in total cu ce am lucrat in grupa1 minimul anilor pentru pensionare sint nascut in 1959.Am in grupa1, 9ani, plus inca doi ani si jumatate in grupa 3.
~ final discuție ~
 codruta29	                   

va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri: tatal meu a muncit 5 ani in israel cu contract de munca deci a platit toate atributiile catre statul ... (vezi toată discuția)
	                    codruta29	                   

va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri: tatal meu a muncit 5 ani in israel cu contract de munca deci a platit toate atributiile catre statul ... (vezi toată discuția)

rodicabalteanu	                   

am lucrat aprox patru ani in israel ca ing constructor,in luna aprilie a.c. am depus la casa de pensii iasi un formular completat cu unele date sumare ... (vezi toată discuția)
	                    rodicabalteanu	                   

am lucrat aprox patru ani in israel ca ing constructor,in luna aprilie a.c. am depus la casa de pensii iasi un formular completat cu unele date sumare ... (vezi toată discuția)

ardelean ioan	                   

buna ziua ,ma numesc ardelean ioan si locuiesc in baia mare.sunt nascut in 1951 si din 1994/1999 am lucrat legal in israel plecand printr/o firma autorizata ... (vezi toată discuția)
	                    ardelean ioan	                   

buna ziua ,ma numesc ardelean ioan si locuiesc in baia mare.sunt nascut in 1951 si din 1994/1999 am lucrat legal in israel plecand printr/o firma autorizata ... (vezi toată discuția)