avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont poprit, banii au fost retrasi ca si credit activ
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont poprit, banii au fost retrasi ca si credit activ

Buna ziua. Mi s-au infiintat doua popriri, una la bcr si cealalta la bt. La inceputul lunii am schimbat locul de munca iar salariul il incasez la bt. Ieri mi s-a virat avansul, 1500 Ron iar banca a restras toti banii, tranzactiile avand titlurile urmatoare: " rambursare dobanda penalizatoare principal restant", " dobanda credit", " rambusare principal credit", " transfer recuperare restante la credit". Intrebarea mea este, din monent ce am poprire de ce banca a retras banii ca si cum creditul inca ar fi activ si ce pot face ca pe viitor sa nu ma lase tot cu 0 ron?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
matei.diaconu, utilizator
Buna ziua

Fara sa explicati si sa dati mai multe detalii despre situatie nu avem de unde sa stim situatia dvs.

Creditul este inca activ, dar in intarziere. Se inchide cand il achitati.
Ce alte detalii ar mai trebui? Din moment ce este un credit executat silit, cum de se considera inca activ?
Buna ziua

Scadenta creditului care ar fi trebuit sa fie?

Sunteti executat silit si aveti poprire pentru restante. Daca creditorul nu a solicitat rambursarea anticipata atunci ratele curente merg in continuare pana la sccadenta.
Trebuie vazut dosarul de executare. Ca sa nu se mai intample trebuie contestatie la executre in 15 zile de la prima retrgere bancii in acest mod.
este neclar ce popriri aveti cu retinere de catre banca in paralel.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu o nelamurire... pot fi dobanzile si penalitatile ... Lauraedm Lauraedm Buna seara! Am si eu o nelamurire... Pot fi dobanzile si penalitatile mai mari decat creditul initial? Ex am luat 90milioane in anul 2007 si executarea este pt ... (vezi toată discuția)
Cum se face poprirea pupaza pupaza Daca poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarele.Am un credit de nevoi personale la BancPost.De ceva vreme nu l-am mai platit.Am fost data pentru executare ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)