Buna ziua. Mi s-au infiintat doua popriri, una la bcr si cealalta la bt. La inceputul lunii am schimbat locul de munca iar salariul il incasez la bt. Ieri mi s-a virat avansul, 1500 Ron iar banca a restras toti banii, tranzactiile avand titlurile urmatoare: " rambursare dobanda penalizatoare principal restant", " dobanda credit", " rambusare principal credit", " transfer recuperare restante la credit". Intrebarea mea este, din monent ce am poprire de ce banca a retras banii ca si cum creditul inca ar fi activ si ce pot face ca pe viitor sa nu ma lase tot cu 0 ron?
Sunteti executat silit si aveti poprire pentru restante. Daca creditorul nu a solicitat rambursarea anticipata atunci ratele curente merg in continuare pana la sccadenta.
Trebuie vazut dosarul de executare. Ca sa nu se mai intample trebuie contestatie la executre in 15 zile de la prima retrgere bancii in acest mod.
este neclar ce popriri aveti cu retinere de catre banca in paralel.
Cum se face poprirea
pupaza
Daca poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarele.Am un credit de nevoi personale la BancPost.De ceva vreme nu l-am mai platit.Am fost data pentru executare ... (vezi toată discuția)