avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara.Am un prieten detinut în Republica ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara.Am un prieten detinut în Republica Slovenia,care ...

Buna seara.Am un prieten detinut în Republica Slovenia,care a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani definitivă ,pe urma codul penal s a schimbat ,referitor la încadrare cel vechi fiind 3-15 ani iar cel nou 1-8.Beneficiază oare de vreo reducere a pedepsei daca codul s a schimbat?
Cel mai recent răspuns: Lenuta303 , utilizator 23:15, 27 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se schimba codul penal anul acesta,prin schimbarea lui sunt favorizati in oarecare mod detinutii? 0ana006 0ana006 am auzit ca atunci cand se pun in aplicare noile legi, detinutilor li se ia o treime din pedeapsa. e adevarat? multumesc si daca are pedeapsa de 5 ani si are ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei cu o treime juganaru75 juganaru75 Am pe cineva condamnat pentru ucidere din culpa la trei ani cu executare. A recunoscut fapta dar nu a beneficiat decat de circumstante atenuante. Sentinta sa ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de noul cod penal din februarie 2014? eveline22 eveline22 sunt condamnata 3ani cu executare pt furt calificat,dc se da acest decret eu beneficiez dc inca sunt in libertate ?cu toate ca sunt primar nu mai am nimic la ... (vezi toată discuția)