avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. In calitate de administrator si asociat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. In calitate de administrator si asociat unic la un ...

Buna ziua. In calitate de administrator si asociat unic la un SRL, mai exact o frizerie, pot lucra ca frizer fara sa trebuiasca sa mi fac angajare pe firma? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:02, 28 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
. In calitate de administrator si asociat unic la un SRL, puteti desfasura activitate fara sa trebuiasca sa aveti c.i.m.

Totul trebuie prevazut in actul constitutiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in calitate de administrator si asociat unic intr ... AlexDM AlexDM Buna ziua. In calitate de administrator si asociat unic intr un SRL, mai exact o frizerie, pot lucra ca frizer fara sa trebuiasca sa-mi fac angajare pe ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa ma angajez dacă sunt administrator srl? Ommatol04 Ommatol04 Bună ziua, sunt administrator la propria firma, un srl. Soția este unic asociat. Domeniu de activitate este comerțul. Întrebarea mea este ca în cazul în ... (vezi toată discuția)
Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)