avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cand incepe anul nou a asigurari signal iduna? La ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cand incepe anul nou a asigurari signal iduna? La inceputul anului ...

Cand incepe anul nou a asigurari signal iduna? La inceputul anului sau din data in care ai incheiat polita?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:30, 28 Octombrie 2024
Buna ziua

Data de inceput precum si perioada de valabilitate sunt trecute in contract. Cititi-l si va veti lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala signal iduna- escrocherie? Selenus Selenus Buna ziua, acum un an sotia mea a incheiat prin Signal Iduna o asigurare AsiLife SanaCare Maternal, mai scumpa decat cea standard, acoperind, zice-se, si ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare apartament dubla miky_28 miky_28 Buna ziua,va scriu in speranta ca cineva va sti sa imi dea un raspuns la problema mea.In anul 2007 am cumparat un apartament prin credit ipotecar,asigurarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil -programul prima casa FYLY FYLY Buna ziua Am cumparat un imobil prin programul Prima Casa in anul 2009 la data semnarii contractului cu banca am facut si o asigurare a imobilului deoarece ... (vezi toată discuția)