avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am fost depistat de către un echipaj de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am fost depistat de către un echipaj de jandarmerie ...

Buna ziua, am fost depistat de către un echipaj de jandarmerie având asupra mea un gram sau sub un gram, menționez că eram singur, în mașină, in scaunul șoferului, mașina nefiind în funcțiune sau mișcată de aproximativ 3 ore, am cooperat in totalitate cu autoritățile la fata locului, am fost dus la secție unde am completat în jur de 3 sau 4 procese verbale diferite, reținute toate lucrurile (foite, filtre, râșnița și cutia unde le țineam) după care la scurt timp am fost lăsat să merg acasă dar înainte să plec mi s-a comunicat faptul că o să fiu sunat de către cei de la DIICOT la prima ora a dimineții zilei următoare. Până în prezent nu am fost sunat și nici nu am primit vreo citație sau plic în posta. Asi dori să știu va rog frumos la ce mă pot aștepta în viitorul apropiat din punct de vedere legal sau alta forma. ( Rugând frumos autoritățile mi-au confirmat faptul că nu vor face înștiințare la muncă sau părinților acasă, cazul rămânând personal sa mă exprim astfel). Orice informație îmi este foarte utila in momentul asta, eu fiind o persoana foarte emotivă și anxioasa. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:59, 28 Octombrie 2024
O sa primiți acasă citația de la DIICOT pentru audiere.
Aveti dreptul la avocat și sa se trimită citația la avocatul plătit de dvs. dacă vrea și avocatul asa.
Sa nu apară probleme im plus ca erați cu mașina.

București 2024
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins din cauza inconstientei mele ! Paulbpl Paulbpl Am fost intrun poligon singur sa vad ce are masina pt ca mirosea a motorina de la aer conditionat. in timp ce incercam sa rezolv problema a aparut o masina cu ... (vezi toată discuția)
Acuzat de detinere de droguri dupa 4 ani Ghhh Ghhh Buna ziua, in urma cu 4 ani am fost prins de un echipaj Diicot ce erau sub acoperire, care au efectuat un control asupra mea si in masina au gasit candidatea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal,trafic de droguri de risc catalin201 catalin201 Am sa incep prin a va multumi anticipat pentru \"sfaturile\" pe care sincer imi doresc se le obtin de la dvs. Anul trecut (2009) in luna iulie a avut loc o ... (vezi toată discuția)