avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este legal sa impart pliante ce ofera un serviciu, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este legal sa impart pliante ce ofera un serviciu, chit ca nu am firma?

Buna ziua.
Ma numesc Eddie si doresc sa aflu de este legal sa impart pliante ce ofera un serviciu, chit ca nu am firma?

M-am informat ca trebuie sa platesc o taxa, dar sunt in dubii asupra nevoii de firma(S.A. , S.R.L. , ... etc)
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 30 Octombrie 2024
Pliantele sunt ale dvs ? sau ale altei entitati?
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ale mele
In opinia mea, le puteti distribui , insa trebuie sa aveti mare grija cand perfectati integerea daca nu aveti PFA sau o alta entitate prestatoare de servicii.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributie marfa ataela ataela Doresc sa devin PFA si sa distribui marfa,haine copii,in magazine. Marfa o voi cumpar din China . Ce acte trebuie sa detin pentru ca afacerea sa fie perfect ... (vezi toată discuția)
Lichidare sc-srl ContSters228970 ContSters228970 Cum procedez daca vreau sa inchid un srl si am venituri din despagubiri(am incasat ultima transa)? Trebuie sa distribui dividende? (vezi toată discuția)
Autorizatie impartire fluturasi just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Doresc sa impart fluturasi pentru propria firma. Am inteles ca trebuie sa ma adresez Primariei. Este nevoie sa le ofer anumite documente sau exemple ... (vezi toată discuția)