Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

ContSters79003 
	    	Utilizator

ContSters79003 
	    	Utilizator	    

ContSters79003 
	    	Utilizator

ContSters79003 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 casanova30bc	                   

Am castigat custodia copilului de 6 ani,am hotarare definitiva si irevocabila din data  de 19/02/2010 prin care fosta sotie(mentionez ca e rezidenta in Italia) ... (vezi toată discuția)
	                    casanova30bc	                   

Am castigat custodia copilului de 6 ani,am hotarare definitiva si irevocabila din data  de 19/02/2010 prin care fosta sotie(mentionez ca e rezidenta in Italia) ... (vezi toată discuția)

glockal3x	                   

As dori un sfat daca se poate .
Ce ar trebui sa faca mama mea daca tatal meu nu mi-a mai trimis pensia alimentara de aproximativ 6-7 luni iar aceasta fiind ... (vezi toată discuția)
	                    glockal3x	                   

As dori un sfat daca se poate .
Ce ar trebui sa faca mama mea daca tatal meu nu mi-a mai trimis pensia alimentara de aproximativ 6-7 luni iar aceasta fiind ... (vezi toată discuția)

ghisoiu.e	                   

Va rog frumos sa ma lamuriti daca tatal unei minore, obligat prin hotarire judecatoreasca sa plateasca pensie de intretinere,are dreptul sa nu plateasca in ... (vezi toată discuția)
	                    ghisoiu.e	                   

Va rog frumos sa ma lamuriti daca tatal unei minore, obligat prin hotarire judecatoreasca sa plateasca pensie de intretinere,are dreptul sa nu plateasca in ... (vezi toată discuția)