avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua va rog sa ms ajutați și pe mine cu o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua va rog sa ms ajutați și pe mine cu o problema sa ...

Bună ziua va rog sa ms ajutați și pe mine cu o problema sa mi explicați ce inseamna certificatul de grefa și ce rol are aceasta multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:40, 29 Octombrie 2024
Certificatul de grefa este un act emis de instanta care adeverește existenta unui proces pe rolul instantei respective(nr dosar,nume părți,obiect),act care poate fi depus la diverse instituții..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa corinuta corinuta As dori sa stiu ce inseamna? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cand se poate inscrie litigiu eugen05 eugen05 X(un mostenitor omis de la succesiune) cere intr-un proces anularea unui un certificat de mostenitor + 2 contracte de vanzare cumparare (toate au ca obiect un ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinerii unui certificat de grefa allyynnutza allyynnutza buna ziua, imi puteti spune , va rog, care este procedura obtinerii unui certificat de grefa de la judecatorie? Cereri, taxe etc. si daca poate merge o ... (vezi toată discuția)